Ga naar hoofdinhoud

De Hooglandkoeltechniek holding

Samen staan we sterk. de Hooglandkoeltechniek holding bestaat momenteel uit vijf ondernemingen. U kunt de website van desbetreffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 624 75 04 info@mijnhoutinstallatietechniek.nl

Onze diensten

Het voordeel aan een installatiebedrijf: een divers dienstenpakket

Bij Mijnhout Installatietechniek hoeft u geen verschillende bedrijven in te schakelen voor een diversiteit aan klussen. Van warmtepompen, cv-ketels, sanitair, dakbedekking, elektra of uw riool laten ontstoppen? Allemaal klussen die wij u uit handen nemen. 

Van kleine, kortlopende projecten tot een compleet woonhuis. Voor iedere technische installatie kunt u bij Mijnhout Installatietechniek terrecht. Dankzij jarenlange ervaring als installatiebedrijf weten wij u het beste te adviseren. Onze monteurs denken met u mee en komen met een oplossing die perfect bij uw vraag past.  Wilt u verduurzamen of heeft de cv-ketel onderhoud nodig? Geen enkel installatietechniek vraagstuk is voor ons een probleem! Wij zorgen ervoor dat alle technische installaties in orde zijn.

Cv-installaties en cv-ketels

Uw cv installatie is weer een jaartje ouder en gaat weer meer gas verbruiken en laten we het dan maar niet hebben over de gestegen gasprijzen! U hoort niets anders meer op het nieuws dan dat de stookkosten schrikbarend hoog zijn. Het zou misschien toch wel raadzaam zijn om eens te gaan kijken hoe oud uw eigen cv ketel is? Bij de oudere installaties is het gasverbruik namelijk veel hoger. Maar u staat op dit moment nog niet te trappelen voor een warmtepomp? Dat snappen wij heel goed. U kunt namelijk ook kiezen voor een tussenstap met een cv ketel die Hybride klaar is. Deze is al voorbereid om later gekoppeld te kunnen worden met bijvoorbeeld een zonneboiler of een hybride warmtepomp.

Waterinstallaties

Van de zomer even de tuinsproeien of de auto of uw caravan wassen na de vakantie? En dan bent u in gevecht met de tuinslang om deze aangesloten te krijgen aan de keukenkraan, dat kan toch veel handiger? Wij maken voor u een vorstvrije buitenkraan, zodat het water geven en de auto wassen snel voor elkaar is zodat u kunt genieten van leukere dingen in het leven. Niet alleen het plaatsen van een vorstvrije buitenkraan kunt u ons bellen. Als u uw wasmachine op een andere plaats wilt hebben, een hangend toilet geplaatst of iets anders dat te maken heeft met een waterleiding? Voor elke klus die u wil gerealiseerd wilt hebben denken wij met u mee.

Elektra en Domotica

Poef, alle elektra valt uit. Is dit in de hele straat? Maar helaas het is alleen uw huis. Wat nu? Dan zijn wij er om u te helpen. Op afstand doordat u een foto maakt van de meterkast.  Mocht het nodig zijn dat er een storingsmonteur langs moet komen om te kijken dan zijn wij 24/7 bereikbaar!  U kunt ons ook bellen voor het plaatsen van bijvoorbeeld één extra stopcontact in uw badkamer of als u uw meterkast wilt laten verplaatsen / vervangen. Wij kunnen u ook adviseren en / of geheel ontzorgen voor een verbouwing of een renovatie aan uw woning.

Domotica installatie
U kunt in deze tijd alle elektronica thuis eenvoudig met uw smartphone bedienen. Dit heet domotica. Hiermee kunt u uiteindelijk met één druk op de knop bijv. alle thermostaten lager zetten of heel eenvoudig het licht regelen. Door domotica toe te passen, zorgt u voor meer comfort in uw leefomgeving. Via uw smartphone of tablet kunt u alles eenvoudig inzien en regelen. Ook wanneer u niet thuis bent! Heeft u interesse in het laten integreren van domotica in uw woning of wilt u uw huidige domotica uitbreiden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Warmtepompen en zonnepanelen

De keuze voor een klimaatvriendelijke verwarmingsoplossing zoals een warmtepomp loont zich voor u en voor het klimaat. Waarom? Met de hoog efficiënte warmtepomptechnologie vermindert u niet alleen uw CO2-uitstoot, maar bespaart u ook aanzienlijk op uw energiekosten. Door het stimuleren van hernieuwbare energieopwekking, wordt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen zoals kolen, olie en gas.

U kunt ook kiezen uit een hybride warmtepomp dat is de snelste manier van verduurzamen. U breidt namelijk uw bestaande cv-installatie uit met een warmtepomp. u bent daarmee niet volledig van het aardgas af, maar bespaart jaarlijks mogelijk tot wel 70% op uw gasverbruik zonder eerst ingrijpend te hoeven verbouwen. Met de extreem gestegen gasprijzen en het aanpassen van de salderingsregeling is een hybride warmtepomp een goed alternatief voor zonnepanelen. Óf een mooie uitbreiding als u al zonnepanelen heeft. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in het plaatsen van een hybride warmtepomp, warmtepomp en het plaatsen van zonnepanelen.

Gasinstallaties

Wij verzorgen alles rondom gasinstallaties. Van het vernieuwen van hr ketels, geisers of gaskachels tot het renoveren van bestaande installaties en voor onderhoud van uw gasinstallatie. Onder de gasinstallaties behoren ook de leidingen die de apparaten voorzien van gas. Als wij tijdens werkzaamheden uw gasleiding hebben aangepast dan wordt er altijd een controle uitgevoerd. Wij werken conform de strenge wetgeving rondom het installeren van gasinstallaties. Gasinstallaties kunnen worden uitgevoerd in staal, koper en hoogwaardig kunststof. Zelfs tijdens de installatie blijven we alert op de dichtheid. Onze erkende installateur voert altijd een eindcontrole uit op uw gasinstallatie.

Sanitair

Bent u van plan om een nieuwe badkamer te installeren of een nieuwe wc aan te sluiten? Onze installateurs zijn u graag van dienst met de installatie. De installateur zorgt ervoor dat al uw sanitair in de badkamer goed wordt aangesloten en netjes wordt afgewerkt. Met onze vakbekwame installateurs bent u verzekert van vakwerk van hoge kwaliteit. Het is ook geen probleem om een nieuwe wc aan te sluiten. Of het nu gaat om het monteren en de installatie van een modern hangende wc of het aansluiten van een klassieke wc. De installateur heeft geruime ervaring met de installatie.

Dakbedekking

Heeft u een lekkage?

Een lekkage is verschrikkelijk, u bent in de weer met handdoeken en allerlei andere materialen om het water op te vangen. En dan komt de vraag, waar komt het water vandaan? Vaak is het opsporen van de lekkage een ingewikkelde klus.

Wij helpen u door de bron van de lekkage op te sporen en direct voor een passende oplossing te zorgen. In sommige gevallen is het dichtbranden van de gaatjes en scheurtjes in uw dakbedekking al voldoende, in andere gevallen moet uw dakbedekking geheel of gedeeltelijk vervangen worden.

Periodiek onderhoud

Tijd vliegt en het jaarlijkse onderhoud van de installatie is vaak een ondergeschoven kindje en wij weten ook, uit eigen beleving, dat het voor je gevoel net lijkt dat de cv ketel zijn onderhoud al heeft gehad. Tot je op de stikker kijkt, die op de ketel zit,  en ziet dat het jaar alweer voorbij is! Wees verstandig geef uw cv ketel elk jaar zijn onderhoud en om het u zelf nog makkelijker te maken, sluit een abonnement af. U minimaliseert daarmee de kans dat u vergeet onderhoud te laten doen en op lekkage en u voorkomt koolmonoxidevergiftiging.

VRAAG INFORMATIE AAN

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise op het vlak van installatietechniek.

Mijnhout installatietechniek is aangesloten bij

Back To Top
Zoeken